HSK Groep

Onze missie:
HSK werkt volgens een wetenschappelijk gefundeerde, effectieve behandelmethode gebaseerd op cognitieve gedragstherapie. Onze behandelingen zijn gericht op snel herstel, het voorkomen van uitval en bij ziekteverzuim ook op werkhervatting.

Connect op LinkedIn

HSK Groep

Organisatie

Wij zijn een toonaangevende, landelijke organisatie voor psychische zorg en gespecialiseerd in werknemerszorg. Wij onderzoeken en behandelen mensen met psychische problemen en bieden werkgevers en werknemers bovendien diensten op het gebied van preventie, interventie en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast heeft HSK expertisecentra voor de behandeling van specifieke psychische aandoeningen, zoals tics/Gilles de la Tourette en conversiestoornissen.

Centraal in onze dienstverlening staan kwaliteit, snelheid en transparantie.

Kwaliteit
HSK werkt volgens een wetenschappelijk gefundeerde, effectieve behandelmethode gebaseerd op cognitieve gedragstherapie. Onze behandelingen zijn gericht op snel herstel, het voorkomen van uitval en bij ziekteverzuim ook op werkhervatting. Wij voldoen dankzij gedegen kwaliteitsmanagement aan de wettelijke normen voor GGZ-instellingen en zijn HKZ-gecertificeerd (2006). De beste graadmeter voor onze kwaliteit is de tevredenheid van onze cliënten en opdrachtgevers.

Snelheid
Wij vinden wachtlijsten onacceptabel. Mensen met psychische problemen moeten zo snel mogelijk geholpen worden. Een snelle behandeling voorkomt onnodig persoonlijk leed en maatschappelijke schade door ziekteverzuim. Een behandeling bij HSK duurt zo kort als mogelijk en zo lang als nodig.

Transparantie
Cliënten, verwijzers en werkgevers weten wat ze kunnen verwachten dankzij onze vaste, klachtspecifieke protocollen. Onze transparante werkwijze toetsen we voortdurend aan de meest recente wereldwijde inzichten in ons vakgebied. Hiervoor werken we samen met universiteiten in binnen- en buitenland. Bovendien meten we continu de effecten van behandelingen.

Toekomstgerichte kantoorunits

Klaar voor een succesvolle toekomst!

Contact


HSK Groep
Olympiaweg 6
3077 AL Rotterdam

info.west@hsk.nl

Bel voor meer informatie naar:
088 - 11 55 835

HSK Groep

→ Versturen