Rotterdam Sportsupport

Onze missie:
Rotterdam Sportsupport staat voor de kracht van sportverenigingen en hun bijdrage aan een beter Rotterdam. Wij gaan voor een stad waar iedereen sportief en maatschappelijk kan meedoen.

Facebookfeed

Organisatie

Rotterdam Sportsupport kent de lokale situaties en ondersteunt, stimuleert en faciliteert de Rotterdamse breedtesport met experts en toonaangevende programma’s.

Voor, door en met sportverenigingen
Rotterdam Sportsupport spant zich in voor vitale sportverenigingen. Met onze programma’s zetten we de sport(verenigingen) in om een direct aantoonbare bijdrage te leveren op vele maatschappelijke terreinen.


"Wij gaan voor een stad waar iedereen sportief en maatschappelijk kan meedoen."


Programma’s als de Schoolsportvereniging, Challenge010, Sportplus en Bewegen naar Werk zorgen niet alleen voor meer bewegende Rotterdammers, maar leveren ook een positieve bijdrage aan sociale vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld gezondheid, welzijn, integratie en veiligheid.


Samen met tientallen partnerorganisaties (zowel commercieel als non-profit) ontwikkelt en verbindt Rotterdam Sportsupport programma’s om Rotterdammers sportief en maatschappelijk in beweging te krijgen. Sterke sportverenigingen zijn een onmisbare schakel om dit te realiseren.

Toekomstgerichte kantoorunits

Klaar voor een succesvolle toekomst!

Contact


Rotterdam Sportsupport
Olympiaweg 10
3077 AL Rotterdam

info@rotterdamsportsupport.nl

Bel voor meer informatie naar:
010 - 24 29 315

Rotterdam Sportsupport

→ Versturen